Skip to main content

Området er velforsynet med stier og ruter, og I kan både vandre, sejle, cykle, fiske eller spille golf - eller bare nyde roen og få batterierne ladet op. Brug f. eks. Jels som udgangspunkt for en en-dagsvanretur på Hærvejen. En morgendukkert i Jels Søbad uanset årstid sætter helt sikkert gang i blodomløbet og giver en god start på dagen. Vær opmærksom på, at det fra 2017 er tilladt at sejle i egen kano eller kajak på Jels Nedersø og Jels Midtsø.

Her spejler bøgen sin top i søens blå. Her laver vinden sus grannernes toppe og naturen gemmer på sjælden dyre- og plantearter. Ved Jels-søerne er der mange afmærkede stier rundt om søerne og i skovene, der ligger lige ned til. Hærvejens vandre- og cykelrute går lige igennem området. Der er certificeret vandresti ved Jels Midtsø, og der er mulighed for at lave længere en-dags vandreture med udgangspunkt i Hærvejen.

Afstande til og fra Jels; 

Vejen Jels - 15 km
Billund Jels - 55 km
Kolding Jels - 25 km
Ribe Jels - 30 km
Haderslev Jels - 25 km

 

Her ligger Jels

Her ligger byerne

Godt at vide

På arbejdsdage kan du besøge den bemandede turistinformation - se mere her , hvor du finder adresse, aktuelle åbningstider og hvad vi kan hjælpe dig med.