God mad serveres på de mange restauranter

Take Away fra restauranter og caféer

Her finder du en oversigt over spisesteder, som kan levere Take away, så du kan spise ude derhjemme. Lækker mad, hygge og du slipper for forberedelserne. 

 

En række spisesteder i Vejen-området leverer take away-mad i restaurantkvalitet, så du kan vælge om du vil spise i restaruranten eller have maden med hjem.

Som følge af corona vil der fortsat være en række specifikke hensyn til reduktion af smitterisiko, som både du og spisestedet tager hånd om. 

Take-away-juleforslag: 

Herregårdskælderen:
Her kan du bestille en julefrokostmenu til en virtuel julefrokost. Dvs. I kan spise sammen  - og det samme - selv om I opholder jer på forskellige lokationer. Er I mindst 11 personer, så kan I bestille den virtuelle julefrokost pakket individuelt til det antal personer/adresser, som I ønsker. I skal selv sørge for den digitale kontakt. Den virtuelle julemenu kan afhentes i Herregårdskælderen eller der kan købes levering. Se mere her om menu og priser for levering: https://sonderskov.dk/Restaurant/Virtuel-Julefrokost

Cake Away:
Kageriget inspirerer til at nyde den danske julehygge i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi har lækkerierne til den søde tand, lige til at sætte på bordet til eftermiddagskaffen eller som en delikat afslutning på julemiddagen.

Vores Kagetapas findes i 3 varianter og juledesserten passer til 8 personer. Kagerne kan bestilles i kageshoppen https://www.kageriget.dk/bestil-kager. Vi leverer til døren og kagerne kan opbevares i fryseren eller kagedåsen, så længe fingrene kan lade dem stå.
Vi er klar i butikken i Holsted mandag til fredag 12-16 lørdag 10-13.

Jels Motel & Sportscenter:
Der er mulighed for take away fra Jels Motel & Sportscenter alle ugens dage mellem 17.00 og 19.00. Der kan i ugens løb vælges en ”dagens middag” (mellem kr. 69,- og kr. 115,- ) eller udvalgte menuer fra a la carte kortet. Dagens Middag finder du på www.jels-ms.dk eller på Jels Motel & Sportscenter´s facebookside www.facebook.com/jelsms 

Bestilling skal ske på 74 55 28 69.

Hovborg Kro:
Der er mulighed for take away fra Hovborg Kro alle ugens dage mellem kl. 17.30 og 19.30. Ring til kroen på telefon 75 39 60 33 (svarer fra 8.00 til 20.00) og aftal nærmere. Du skal selv hente. På kroen kan du også købe vinen til maden, når du skal spise ude - der hjemme. Der kan vælges mellem udvalgte retter fra kroens normale a la carte menukort.

Du finder spisekortet og hvad Dagens Ret er her: https://www.hovborg-kro.dk/marts-2020 -  scroll lidt ned på siden, så kommer de kommende dages Dagens Ret frem. Ellers kan du vælge mellem fiskeretter, stegeretter og der er en særlig børnemenu. 

Se mere her: www.hovborg-kro.dk

Hotel Rødding: 
På Hotel Rødding kan du hver dag hele ugen bestille take away - dog fra et tilpasset menukort fra kl 12. til 19. Du skal ringe til hotellet på telefon 74 84 14 04. Ved bestilling aftales et præcist afhentningstidspunkt, som du gerne skal overholde for at mindske smitterisikoen. Når du kommer og henter, skal du følge personalets anvisninger. 

Se mere her: http://www.hotelroedding.dk/

Restaurant Det blå Tog, Holsted:

Restaurant Det blå Tog på Torvet i Holsted leverer take away og her kan du vælge fra hele det sædvanlige menukort. Minimum 2 kuverter pr. bestiling. Det er også muligt at bestille brunch eller frokost lørdage og søndage. På Det blå Togs facebook side kan du se, hvad Dagens Ret er. Tjek her: https://www.facebook.com/RestaurantHolsted/

Bestilling skal ske inden kl. 15 på mobil 30 27 51 09 eller 81 10 12 20  med levering fra kl. 17.30.

Levering i Holsted By- gratis. 
Levering op til 5 km fra Holsted: kr 25
Levering op til 10 km fra Holsted: kr 50
Levering op til 15 km fra Holsted: kr 75

Se mere her: http://bpgh.dk/da/restaurant

Søgården i Brørup: 
Restaurant Søgården i Brørup leverer lækker take away mandag til lørdag. Menuerne varierer hver uge - fra steaks til tapas - og vil du se de aktuelle retter, så skal du følge med på deres hjemmeside eller facebooksiden her: https://www.facebook.com/HotelSoegaarden/

I anledningen af den tilstundende højtid er der mulighed for at købe juleanretning - både til at spise i restauranten men også til at tage med et andet sted hen - på arbejdspladsen eller hjemme. Min. kuverttallet er 6. Se her, hvad du kan få

Du skal ringe alle dage mellem kl. 10.00 og  20.00 å tlf 75 38 22 22 for at bestille. Der kan også bestilles online via dette link: http://takeaway.flexybox.com/sgb

Take away-en afhentes på Søgården, Stadionvej 11, Brørup mellem kl. 17.30 og 19.00. 

Betaling sker med kort eller på Mobilepay.

 

Markedsrestraurationen i Brørup: 
Markedsrestaurationen har  take away alle ugens dage, dog med forbehold for enkelte lukkedage. 

For at sikre mod smitterisiko er der lavet en særlig drive-in mulighed ved køkkendøren. Der er afhentning mellem kl. 17 og 19. Du skal betale via mobile pay 909492 eller kontanter i en pose.Også her kan du købe en flaske vin med hjem. 

Pris 90 kr. pr. person. 

Bestilling kan foretages på tlf.7538 2319, sms på 20 20 46 53 eller send en besked via Facebook - inden kl. 17 samme dag.

Menuen bliver opdateret løbende og her skal du følge direkte med  på Markedsrestaurationens facebookside; https://www.facebook.com/Markedesrestaurationen.dk/ eller på hjemmesiden https://markedsrestaurationen.dk/

 

Hotel Skibelund Krat:
På Hotel Skibelund Krat tæt ved Vejen er der speciel take-away menu alle ugens dage. Maden kan bestilles ved at kontakte hotellet på mailadressen hotel@skibelundkrat.dk eller ring 75 36 07 21. Bestillingen er først godkendt, når vi har accepteret bestillingen. Herefter opfordrer vi til, at du betaler via MobilePay til 43143 fra bestillerens navn.

Du kan også bestille smørrebrød hos hotellet. Se https://skibelundkrat.dk/takeaway.aspx - i højre side af siden. 

Du kan finde menukort og aktuelle menuer på Hotel Skibelund Krats hjemmeside her: https://skibelundkrat.dk/takeaway.aspx og og følge med i facebookopslagene her: https://www.facebook.com/hotelskibelundkrat.dk/

 

Sportscaféen i Vejen Idrætscenter/Sportscenter Danmark: 
I Vejen Idrætscenter er der mulighed for take away fra Sportscaféen mandag til fredag. Sportscaféen tilbyder forskellige burgere, tacos, salater, børnemenuer m,m. Du kan se hele menuen her:  www.vejenic.dk/sportscafe

Ring og bestil på tlf. 2154 7064 mellem kl. 15.00-19.00 og afhentning mandag-fredag kl. 17.00 til 19.30. 
D
u skal gå ind via centrets hoveddør, når du skal afhente. 

 

OK Restauranten i Holsted:
Tæt ved motorvejs af- og tilkørslen ved Holsted vest ligger OK Plus Holsted. Her kan mad fra hele det sædvanlige menukort tages med hjem. Her er både kolde og varme retter. Stedet er kendt for sine gode frikadeller og mormor-klassikeren tarteletter. Køkkenet er i gang fra 10.30 til 21.00. Du kommer bare.

Du kan få 2 kæmpefrikadeller for 38 kr - og til en meget sulten familie 10 kæmpefrikadeller for 175 kr. 

Se mere her: https://www.facebook.com/OkPlusHolsted/

Kongeåkroen i Foldingbro:
Kongeåkroen har hver torsdag den danske madklassiker Stegt flæsk med persillesovs som take away. Der skal bestilles senest dagen før på telefon 22 58 04 90. På Kongeåkroen kan du købe dig en flaske vin med hjem.

Se mere her: www.kongeåkroen.dk

 

Mikkelborg Kro:
Mikkelborg Kro mellem Skodborg og Jels kan torsdag til søndag levere både dagens ret og retter fra det normale menukort som take away/mad ud af huset i tidsrummet fra 17.00 til 20.00. Kroens personale leverer til bilen, så du skal ikke stå i kø indenfor. Du bestiller på mobil 22 27 74 65 – gerne i god tid.

se mere her: https://markedsrestaurationen.dk/

 

Cafeen på Voddersminde:
Cafeen på Voddersminde i den sydlige udkans af Holsted laver mad til afhentning. Du skal tjekke menuer og retningslinier på Voddersmindes facebookside: https://www.facebook.com/voddersminde 

Se mere om Voddersminde her: www.voddersminde.dk/ - og husk, at for op ti 9 personer - der skal være plads til Kurt, som er kok og serverer - kan caféen lokale bookes til en gruppe. 

 

Listen er ikke udtømmende. Vi tager forbehold for fejl og mangler, da ændringer hos virksomhederne sker fra time til time. Vi tilstræber at opdatere listen løbende i takt med at informtationer om ændringer tilgår os.