Skip to main content
©  Photo:

Jul på Sønderskov

Til Jul på Sønderskov er hele den gamle herregårds hovedbygning pyntet op til jul. I stuerne er udstillere klar til at vise deres produkter. Her er smagsprøver, gamle håndværk vises frem, og i riddersalen optræder lokale voksenkor. Allerede når du træder ind på Sønderskov, så dufter det af nybagte vafler og klejner fra køkkenet. Udenfor kan du købe vafler, pølser og drikkelse til tonerne af julemusik og nyde duften og smagen af brændte mandler. I det fjerne klinger hammerslagene fra herregårdens smedje, som du også kører forbi, hvis du tager en tur med den gratis hestevogn. Jul på Sønderskov er en familieoplevelse. På gårdspladsen er der julestreetfood med vafler og kringle, kaffe, kakao og gløgg, pølser, øl og sodavand. Du kan også få en gratis tur med hestevogn i de historiske omgivelser. 

Der er mulighed for at købe juleting i museumsbutikken, og gaver og andet brugskunst ved udstillerne. Det er på Sønderskov, at du kan finde gaver, som ikke findes andre steder. 

På herregården Sønderskov ved Brørup kan du komme i julestemning. Hele hovedbygningen på Sønderskov er julepyntet med juletræer i stuerne, pynt i vinduerne og julestemning i alle kroge.