©  Photo:

Hærvejsovernatning, Bække

Næsten på Hærvejens vandre- og cykelrute gennem Bække finder du et overnatningssted med to værelser og en ferielejlighed. Der er 150 m til den afmærkede Hærvejsrute. (Hjørnet af Baunevej og Nørregade)

Ferielejlighed og værelser er beliggende i et nyistandsat hus, hvor der er egen indgang og allergivenlige parketgulve i alle rum. Bag ved huset ligger stor ugeneret terrasse og velpasset have, som er til fælles afbenyttelse sammen med stedets øvrige gæster. Det veludstyrede badeværelse med bruser bruges også af alle husets gæster. Der er mulighed for at låne vaskemaskine og tørretumbler.

Ved ankomst skal du kontakte værten for at få adgangskode til nøgleboks. Linned og håndklæder er inkluderet i prisen. 

Værelserne rummer 2 enkelt senge, og der er  fladskærms tv med satellitkanaler og internet, fælles tekøkken med ovn, elkedel, køleskab, brødrister og service. 

Ferielejligheden deler tekøkken med de to værelser. Lejligheden ligger på 1. sal, og der er adgang via trapper. Der er dobbeltseng i et soveværelse og sovesofa til to personer i stuen, dvs, soveplads til 4 i alt. Lejligheden har egen spiseplads og køleskab. Der er fladskærms tv med satellitkanaler og internet, fælles tekøkken med ovn, elkedel, køleskab, brødrister og service.

I Brugsen i Bække er der mulighed for proviantering. 

Afstand:
Hærvejens cykelrute: 150 m
Hærvejens vandrerute: 150 m