©  Photo:

Værelser på Assersbølgård, Brørup

Centralt i Sydjylland med kort afstand til Billund, Ribe, Esbjerg, Vejen og Kolding finder du Assersbølgård med lækre og afslappende opholdsmuligheder i nyistandsatte værelser. 

 

Fine lyse værelser med adgang til udendørs hoppepude og naturlegeplads lige midt i historiske rammer. Assersbølgård er en tidligere herregård, der ligger naturskønt med masser af udfoldelsesmuligheder for dig, der bare vil overnatte i rolige omgivelser og tæt på naturen. Assersbølgård fungerer i dag som eventsted og selskabslokaler, og ligger centralt i Sydjylland mellem Ribe og Vejle. 

Assersbølgård rummer et antal værelser indrettet til 4 personer og et større antal dobbeltværelser. Der er adgang til fælles bad (kabiner) og toilet for de fleste værelsers vedkommende. To værelser har eget bad og toilet. 

Fællesfaciliteterne omfatter desuden fælleskøkken med opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine/elkedel og kogeplader samt nødvendigt køkkenudstyr. Vores gæster kan frit benytte den fælles gårdhave, legeplads med hoppepude, aktivitetsområder med poolbord etc. Der er fælles opholdsrum på 1. sal, hvor der også kan spises (der er trappe, ingen elevator). Om sommeren er der mulighed for at benytte vores grillfaciliteter udendørs. Der er adgang til handicaptoilet. 

Værelsespris er inkl. rengøring og sengelinned samt håndklæder. Morgenmad kan I selv tilberede i fælles køkkenet. Gratis parkering og wi-fi. 

Assersbølgård er ideelt for større familier og grupper, der rejser sammen, og som gerne vil have rum til fælles aktiviteter og god plads. Der er kort køreafstand til en række spændende oplevelsessteder som Legoland i Billund og Koldinghus i Kolding. I omegnen til Assersbølgård finder I et cykelvenligt landskab uden bakker og med god læ i de store skovområder. I kan også finde et væld af korte og lange gåture og vandreruter. Tæt på Assersbølgård ligger f. eks. Hovborg med å, stier og skove. Nærmeste indkøbsmuligheder er Købmanden i Hovborg, Brugsen i Lindknud og et større udvalg af dagligvarebutikker i Brørup. Spisesteder i nærheden finder du her. 

Afstande: 
Billund Lufthavn: 27 km
Esbjerg Lufthavn: 29 km
Kolding: 40 km
Esbjerg: 32 km.