©  Photo:

Vintage Farm - retro guider

På Vintage Farm elsker vi retro og vintage. Vi elsker især de klassiske biler, deres stemning og stil. Vi brænder for retroting og sager med sjæl og charme. Gennem nogle år har vi opbygget en større samling af køretøjer, og vi har i alle tilstande fra støvede vrag til skinnende crom. Flere forskellige typer køretøjer har fundet vej til os, men det er primært biler, der er mellem 20 og 50 gamle, som vi har fokus på. 

Vi laver gerne guidede rundvisninger for større eller mindre grupper. På rundvisningerne på Vintage Farm deler vi gerne vores entusiasme - den kan smitte. I behøver ikke at vide noget om klassiske biler i forvejen, blot I er nysgerrige på retro. Det vil væren enten Michael eller Rikke, der vil være guider for jer. 

Rundvisning
På rundvisningerne går vi rundt i Vintage Farms oplevelsesunivers, hvor I bliver kastet tilbage til en svunden tid. I får et indblik i udvalgte bilers historie og betydning i dag, hør om vores arbejde med at sætte biler istand og de håndværk og håndelag, der hører med. I får på rundvisningerne både viden og indtryk af bilerne. Det er den der med at være der selv: se, mærke, dufte, høre, fornemme, forestille sig, mindes, drømme........ 

Rundvisningerne er gratis, men I skal betale for kaffe og kage. Der er kun åbent på Vintage Farm i forbindelse med events og arrangmenter. I har derfor området næsten for jer selv, når I har været til rundvisning. 

Det praktiske:
Turene vare typisk mellem 1½-2 timer, men man kan også booke dagsture.
Turene foregår på dansk. Grupperne kan være fra 5 personer op til 40. 
Turene er gratis, og I kan købe kaffe og kage og indtage den hos os. Vi kan dække op både indendørs og udendørs. 

Kontakt Rikke B. Olsen for at booke en retro-guide-tur:
Telefonnummer: 27 58 02 83
E-mail: rikke@vintagefarm.dk

Hvis du ikke får kontakt, så kontakt VisitVejen Turistinformation